Outfit - i dag gjekk eg utav ´comfort sona mi´

Yes, i dag har eg testa ein ´ny´ stil, eg prøvar meg stadig fram med farger, og denne gonga sto kvitt for tur. Sånn er det når man har berre gått i sort i mange år, for så å bryte mønsteret sitt og finne ein stil i farger. Men vent litt, man kan jo også ha ulike stiler?

Som kjent har eg jo måtte kjøpe litt nye klede pga vektoppgang. Skulle ynskje Nav kunne dekke det :-P Samtidig er eg kome til eit punkt der eg er ganske fornøgd med kroppen min, eg kan nå spise det eg vil uten å legge på meg, kroppen har stabilisert seg. Pupper vil eg aldri få, så den draumen må eg berre gje opp :-P Men å godta den kroppen eg har er kjempeviktig! Eit viktig steg eg har gjort i rett retning iallefall. Tenk det, eg har klart å kome meg utav anoreksiens skumle klør!! Omtrent blitt kvitt den, den vil alltid sikkert sitje litt i, og det vil gå opp og ned enkelte dager - men eg gjer så godt eg kan å få i meg den maten eg skal.

Men nå bable eg meg vekk, og kanskje du tykkjer eg er for personleg? Uansett, her sleng eg med eit bilete av dagens utenfor comfort sone outfit: 

Én kommentar

due

16.06.2017 kl.21:16

Ser bra ut, men synd at bildet ble publisert feil vei :(

Skriv en ny kommentar

hits