Rosablogg i kvitt, kvifor heiter det eigentleg rosablogg?

Tja, det undrar eg meg over, når folk legg ut outfit og selfies og slikt, også vert det kalla rosablogg? Vel eg ser sjeldent folk i rosa klede, og i dag har eg for min eigen del valt kvitt :) Tenk, lille meg har gått frå sort til kvitt. Eg har også kvite møbler i leiligheten så det har vore ein prosess over tid, å gå frå sort til kvitt. Når starta det?

Vel, ein ting er kvitt, ein anna ting eg liker godt er jeans og skjorte, det er liksom det som er ´dilla´ mi for tida. Aner ikkje kor mange skjorter eg har. Andre som har det slik, at man har favoritt plagg og gjerne kjøpe de i ulike farger, lengde osv?

Det seies at klede seie mykje om personligheten, vel korleis tolke at eg har gått over frå sort til kvitt? Då eg gjekk i sort hadde eg ein vanskeleg periode i livet mitt, det har eg jo hatt no etterpå også, men på ein anna måte enn før. Eg er mellom anna ca nesten 100% frisk av spiseforstyrrelsen, kven skulle trudd det? Men det er faktisk mogleg, men det krev ganske mykje jobb, eigeninnsats og ståpåvilje, og eit ynskje om eit betre liv. Eit betre liv enn kva ein spiseforstyrrelse kan gje.

Så kanskje dette med å gå frå sort til kvitt handle litt om spiseforstyrrelsen? At eg no kjenne meg sånn passe fornøgd med kroppen min? At det er godt å ha landa på ei stabil vekt og ikkje ver redd for å spise verken snop el is, eller slike ting. Men sjølvsagt alt med måte!

Men tilbake til rosablogg, heiter det rosablogg fordi man er ei plastik fantastisk barbiedoll? Vel i så fall passer ikkje eg under den definisjonen. Eg sminker meg jo litt, men har ingen operasjoner bak meg på den måten. Er ein rosablogger å ha eit perfekt A4 li? Vel i så tilfelle passer eg ikkje der heller....  Kva er definisjonen på rosablogger? Slik eg har forstått det er ein rosablogger ein som skriv om sminke, mote, klede og slikt. Så i og med at eg av og til har outfits innlegg så er eg ´litt´ rosablogger. 

Rosablogger eller ei, det viktigaste er å blogge om det som interessere deg, tankar du kanskje ber på uten å måtte tenkje på kva andre tykkjer om bloggen, og tykkjer de noko så finnes det eit kommentarfelt man kan skrive på, og gje meg gjerne direkte tilbakemeldinger, eg tåler det :-)

Vel, her er eit lite outfit bilete frå i dag: 

Én kommentar

Aylar Von Kuklinski

23.06.2017 kl.15:01

Hmm, godt spørsmål igrunn. Dette er noe også jeg har lurt litt på, men ikke helt kommet frem til noe endelig svar.

Det eneste jeg kommer på nå er at rosa særlig før i tiden ble sett på som den typiske jente-farven, og at det kanskje ligger noe der da det er vel fortsatt flest jenter som blogger om ting som outfit, sminke og sånn. Men nå tar jeg bare et forslag rett ut av der sola ikke skinner så ofte. Det faktiske svaret vet jeg altså ikke.

Men mulig det faktisk har et eller annet med barbie også. For en typisk rosablogg skal jo helst fremstå den som eier den som et menneske med en mest mulig perfekt og knisefri hverdag, litt som barbie som etter hva jeg vet ihvertfall fortsatt har en egen rosa logo. Men igjen tar jeg bare en tanke rett ut av der du vet nå xD

Skriv en ny kommentar

hits